...

Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi

NEVÜ Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Düzenlediği “Sanat Sohbetleri” Üçüncüsüyle Devam Ediyor
05/03/2024

“Sanatta İz Bırakmak” temasından yola çıkan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM), alanında uzman sanatçı-eğitimcilerle sohbetlerine devam ediyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Kulübünün destek verdiği ve Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezinin (ASEM) organizasyonunu üstlendiği 3. Söyleşide sosyolog, eğitimci, masal yazarı Pınar Saklıyan Koçali konuk edilecek.  “Tasarımı Anlatmak” başlığında; Anlam - Kavram – Bağlam ilişkisinin, 21. Yüzyılın düşünce ve deneyim dünyası içerisinden tartışılacağı  etkinlik 5 Mart 2024 Salı günü 13.30’da Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi binası Rıfat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda yüz yüze gerçekleşecektir

Pınar Saklıyan Koçali kimdir?

Sosyoloji, insanlık hâllerine derin ilgi, “temsil” üzerine geliştirilen bilgi, Türkçe Fransızca İngilizce kompozisyonlar, öyküler masallar, kitap çevirileri, yayına hazırlamalar, iletişim alanında uluslararası çapta profesyonel kariyer, kuramsal ve kurumsalı buluşturan özgün yaklaşım, güzel sanatlar ve tasarım, verilen eğitimler, seminerler, düzenlenen programlar, iletişim danışmanlığı, saha çalışmaları, medya okuryazarlığı, dernek üyelikleri, sahne deneyimleri, imza günleri, hikâye anlatıcılığı, etkinlik şefliği, şan teknikleri, sportif faaliyetler, iyilik koşuları, orman banyoları, gönüllü mentorluklar, sosyal sorumluluk projeleri, modaya tutku, annelik ruhu, her şartta dirim dolu, enerjik ve coşkulu geçen günler, aylar, on yıllar… içerisinde bir “anlam” bulmuş; anlamı “kavram”sal zemine oturtmuş ve “bağlam” bütünlüğüyle hayata katmaya adanmış “kim”liktir.